Image Alt

Training Center Twente

Bedrijfsfitness - Training Center Twente Enschede

Met korting sporten bij Training Center Twente? Dat is mogelijk, vanaf nu is er ook bedrijfsfitness bij TCT.

Steeds meer dringt het door dat bedrijfsfitness een voorziening is waar zowel werkgevers als werknemers baat bij hebben. Medewerkers zijn minder vaak ziek en hun arbeidsproductiviteit ligt hoger. Werknemers met een gezonde sportieve levensstijl presteren beter, dat staat vast!

Als je meedoet aan de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever ben je gemiddeld zo’n 40-50% minder kwijt aan een sportschoolabonnement dan wanneer je dat abonnement privé afsluit. Het abonnementsgeld wordt dan namelijk van je brutosalaris afgetrokken, waardoor de Belastingdienst eigenlijk meebetaalt. Soms betalen werkgevers ook een deel van het abonnement, omdat ze gezonde werknemers belangrijk vinden.

Wij zijn aangesloten bij:
– High Five Fitness Network
– Bedrijfsfitness Nederland
– Nationaal Bedrijfssport Plan

Met bedrijfsfitness creëer je een win-win situatie, daar gaan we natuurlijk voor!

Vraag naar de mogelijkheden.

Close
About
nl_NLNederlands