Image Alt

Training Center Twente

Coaches Tijn & Lisa - Training Center Twente Enschede

Nederland in lockdown. Yes again. We zijn even stil…

Tot 14 januari 2022 moeten ook de sportscholen de deuren gesloten houden. We voelen ons machteloos, maar willen blijven denken in oplossingen. De komende dagen gaan we met ons team weer puzzelen en beslissen wat te doen.

Niet bewegen is sowieso geen optie! Via onze socials en op Virtuagym bieden we iedere dag weer home workouts aan om jou in beweging te houden.

Tijdens eerdere lockdowns hebben wij een gereduceerd tarief in rekening gebracht voor de abonnementen. We gaan dat naar alle waarschijnlijkheid niet nog een keer overleven. We hopen dat we op jouw steun kunnen rekenen en zullen er alles aan doen om hier samen uit te komen.

Weet dat we puzzelen en ons uiterste best voor jou doen. Dank je wel voor jouw geduld!

Tijn & Lisa

Team TCT

Close
About
nl_NLNederlands