Image Alt

Training Center Twente

Coach Kieran heeft zijn diploma Fitness Trainer A gehaald!

Het fitness training A diploma is een branchediploma voor gediplomeerde sporttrainers. Zij zijn hiervoor getraind om sporters professioneel te begeleiden en coachen, groeps- en pt-lessen te verzorgen, sporttesten af te nemen en binnen de gym relevante activiteiten te organiseren en begeleiden.

Om onze TCT Ninja’s zo goed mogelijk te trainen en begeleiden, hechten wij enorme waarde aan het opleiden van onze TCT coaches.
Regelmatig hosten wij hiervoor CrossFit Courses in onze gym (12&13 november 2022 -> CF-L2). Ook op het vlak van fitness, personal training, voeding & lifestyle blijven we continu leren en ontwikkelen. Met onze knowhow en jouw maximale inzet, werken we zo samen naar jouw ultieme doel!

Close
About
nl_NLNederlands