Image Alt

Over ons

De droom, de passie, de basis!

“If people aren’t laughing at your dreams…then they aren’t big enough!”

Training Center Twente is voor ons een droom die werkelijkheid is geworden.

Het is allemaal begonnen met een passie voor sport. Een passie om mensen te helpen, om kennis over te dragen met als doel iedereen de beste versie van zichzelf te laten worden en dit ook daadwerkelijk zo te ervaren.

Bij ons is iedereen een atleet op zijn of haar eigen niveau. TCT is je ‘home away from home’ waar je met volle overgave en ontzettend veel plezier kan trainen. Het is een plek waar je elkaar waardeert, respecteert en motiveert.

Training Center Twente is in 2009 ontstaan met het oprichten van een mixed martial arts gym en personal training. Met een oppervlakte van 60 m² is de basis voor TCT gelegd.

Gaandeweg de jaren is de droom en de passie alleen nog maar gegroeid. Dit is niet alleen terug te zien in de oppervlakte van TCT, 1200 m², maar zeer zeker ook in de wijze waarop wij elke dag weer gepassioneerd en gemotiveerd klaar staan om iedereen te stimuleren om beter te worden.

Met een uniek aanbod aan diverse sporten en activiteiten in een industriële omgeving zorgt het team van TCT ervoor dat jij je thuis voelt en voorzien we je van de beste begeleiding.

Stap voor stap helpen we je je doelstellingen te realiseren en je dromen waar te maken.

Let’s be Unstoppable!

Tijn & Lisa

Close
About
nl_NLNederlands